Sūdyti kiaulienos lašiniai
PASIRINKIMAS
Visų pirma geras skonis priklauso nuo mėsos kokybės. Ji turi būti švariai užauginta, šviežia ir gera. Mes ilgai ir kruopščiai ieškojome, o mūsų paieškų rezultatas – partneriai, kurie pastoviai mums tiekia aukščiausios kokybės mėsą.
SŪDYMAS
Kiekvienas mėsos gabalėlis yra kruopščiai sūdomas druska. Nenaudojame jokių keistų technologijų, kurios dirbtinai paspartina šį procesą, todėl mūsų mėsytė sūdosi lėtai ir niekur neskubėdama, dažniausiai apie dešimt dienų.
PRIESKONIAVIMAS
Prieskoniams įsigerti reikia laiko, o vienintelė technologija, kurią mes naudojame – mėsos vartymas. Būtų lengviau, jeigu naudotumėme jau paruoštus prieskonius, tačiau pasirinkome sunkesnį kelią – žoleles, pipirus, česnakus ir kitus prieskonius maišome patys, todėl žinome ką valgome.
Gamintojas: UAB "DORA"