Ekologiškos godži uogos
Kaina:
15.00 Lt
KILMĖS ŠALIS: Kinija
Aprašymas

Kas yra Godži? Tai – uogos, kuriose yra 21 mineralas, tarp jų: geležis, cinkas, jodas, 18 amino rūgščių, aštuonias iš kurių žmogaus organizmas negamina. Uogose yra vitaminų B1, B2, B6 ir E. Vitamino C Godži uogose yra 500 kartų daugiau nei apelsinuose, o geležies – 15 kartų daugiau nei špinatuose. Taip pat jos turtingos keturiais svarbiais polisacharidais (LBP-1, LBP-2, LBP-3, LBP-4), kurių nėra kituose maisto produktuose.


Koks gi Godži poveikis? Godži uogos – puikus antioksidantas dėl esančių tik jose specifinių polisacharidų. Šie polisacharidai palaiko nuostabią odos būklę. Uogos – tai svarbus energijos šaltinis, leidžiantis palaikyti gerą medžiagų apykaitą. Godži sudegina riebalus, padeda kontroliuoti svorį ir apetitą.Jos mažina cukraus bei cholesterolio kiekį kraujyje ir stabilizuoja kraujo spaudimą, Godži uogos taip pat reguliuoja širdies ir galvos smegenų veiklą.

Ligų prevencija Godži uogose esančių polisacharidų dėka: virškinimo, skrandžio ir žarnyno trakto problemos; diabetas; tulžies akmenligė; apendicitas; aterosklerozė; navikų patologija; medžiagų apykaitos sutrikimai, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opos ir kt.


Rytų medicina rekomenduoja Godži anemijos, nugaros skausmų, diabeto, pablogėjusio regėjimo atvejais, kaip priemonę, užtikrinančią normalų nėštumą, impotencijos gydymui, galvos smegenų ir stuburo, limfmazgių ir nosiaryklės būklei pagerinti, miego kokybės gerinimui, kaip antistresinę priemonę, taip pat siekiant atjauninti visą organizmą.


Dozavimas ir vartojimas. Godži uogos vartojamos tiek sausos, tiek ruošiant arbatą, sriubas ir kt. Patartina vartoti 15-45 gramų sausų uogų per dieną. Uogomis taip pat galima skaninti uogų kokteilius, arbatą.

LT-EKO-001
ne ES žemės ūkis

Prisijungimas
Tel. informacija

+370 656 45269

ALPANA VEŽA

Perkant už
daugiau kaip 120 Lt

Mūsų draugai