Sudedamosios dalys
Įdaras 60%: daržovės 61% (kopūstai, svogūnai, morkos, korėjietiški porai, česnakai), vanduo, tofu (SOJOS pupelės, vanduo, kietiklis: magnio chloridas), SOJOS padažas (vanduo, druska, SOJOS pupelės, KVIETINIAI mltai, cukrus, maltodekstrinas), saldžiųjų bulvių makaronai, SOJOS baltymai, prieskonių mišinys, skrudintų SEZAMŲ aliejus, druska, bulvių skaidulos, cukrus, imbieras, špinatai, petražolės. Tešla 40%: KVIETINIAIi miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska.
ALERGENAI
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, sojų pupelių ir jų produktų, sezamo sėklų ir jų produktų
NAUDOJIMO INSTRUKCIJA
Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę truputį aliejaus ir kepti2 minutes ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol įgaus auksinį atspalvį. Įpilti truputį vandens ir garinti 3 minutes. Garuose virti koldūnai: įpilti vandens į garpuodį ir kaitinti, kol užvirs. Vandeniui užvirus, sudėti koldūnus ant garpuodžio lentynos ir garinti 6-10 minučių. Mikrobangų krosnelėje: sudėti koldūnus į indą su vandeniu (vanduo turi visiškai apsemti koldūnus). Standartinėje 700 W mikrobangų krosnelėje šildyti apie 5-6 minutes. Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4-5 minutes. Orkaitė: apšlakstykite koldūnus mėgtsamu padažu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki +200°C, maždaug 15 minučių.