Balandėliai su mėsos įdaru
Kaina:
4.00
KILMĖS ŠALIS: Lietuva
Aprašymas

Virti kopūstų lapai;
įdaras - kiauliena, virti
ryžiai, kepti svogūnai,valgomoji druska,
prieskoniai, malti
juodieji pipirai.

Balandėlius sudėti į puodą,
užpilti vandeniu, kad apsemtų,
dėti pomidorų padažą ir troškinti apie 40 minučių.
Pabaigoje sudėti grietinę ir dar
kelias minutes patroškinti.
Balandėlius apkepti iš abiejų
pusių, sudėti į puodą, užpilti
vandeniu, kad apsemtų, dėti
pomidorų padažą ir troškinti
apie 40 minučių. Pabaigoje
sudėti grietinę ir dar kelias
minutes
patroškinti.

Prisijungimas
Tel. informacija

+370 602 00609

ALPANA VEŽA

Perkant už
daugiau kaip

35€ (120.85 Lt)

Mūsų draugai